"Renunglah sinar rembulan bila saat rindukan saya.. pasti wajah saya menjenguk hadir.. seindah sinar rembulan, seindah itulah cinta saya pada awak.. walaupun jauh untuk digapai, awak tetap indah dan menawan dalam hati saya.."

Photobucket


Saturday, August 21, 2010

IF YOU GO AWAY ...


If you go away
On a summer day
Then you might as well
Keep the sun away
All the birds that flew
In the summer sky
And our lovers knew
And our hearts were high
And the days were young
And the nights were long
And the moon stood still
With the night birds song

If you go away..
If you go away..
If you go away..

But if you stay
I'll make you a day
Like no day has been
Or will be again
Well sail on suns
Well ride on the rain
Well talk to the trees
Well fly with the wind

But if you go away
And I love you so
They'll be nothing left
In the world you know
Just an empty moon
Full of empty space
Like an empty look
I see on your face

If you go away...
If you go away...
If you go away...

But if you stay
Ill make you a day
Like no day has been
Or will be again
Well sail the suns
Well ride on the rain
Well talk to the trees
Well fly with the wind

If you go away...
If you go away...
If you go away...


:: TERRY JACKS ::

Monday, August 16, 2010

SALAM RAMADHAN





Aku benar sibuk waktu ini.. rasa nak muntah, mual, mabuk laut and segala macam rasa ada nih akibat kojer yg tak cukup nak handle.. almaklum ah giler kuase!.. hehe.. maka dengan itu tiada kesempatan waktu mahu mengayat gedik deh.. maafkan aku ya?.. nanti udah selesai semuanya aku kembali mengayat kembali.. sampai kalian muntah ijau... dengan buahan ayat al geli geli dong ahh yang masak ranum.. ;p

So, now udah puasa kita ya?.. SALAM RAMADHAN dan SELAMAT BERPUASA... jangan x puasa tau??... daa..


Sunday, August 15, 2010

BCOZ I LUV U


If I got down on my knees and I pleaded with you
If I crossed a million oceans just to be with you
Would you ever let me down?

If I climbed the highest mountain just to hold you tight
If I said that I would love you every single night
Would you ever let me down?

Well I'm sorry if it sounds kinda sad, it's just that
Worried, so worried
that you let me down

Because I love you.. love you
Love you.. so don't let me down

If I swam the longest river just to call your name
If I said the way I feel for you would never change
Would you ever fool around

Well I'm sorry if it sounds kinda bad, just that
Worried, cuz' I'm so worried
that you let me down ..

Well I'm sorry if it sounds kinda bad, just that
Worried, cuz' I'm so worried
that you let me down ..



:: SHAKIN'S STEVENS ::

Tuesday, August 03, 2010

4 U KAWAN..


Kawan..
Bila rasa ingin menangis..
hubungilah aku..
bukan aku nak suruh kau berhenti menangis...
tapi mungkin aku boleh menangis dengan kau...
tapi tak leh ramai sangat..
nanti habih air mata aku...

Kawan...
Jika terasa tiba2 nak melarikan diri...
jauh dari masalah...
hubungilah aku...
aku takkan suruh kau berhenti..
tapi..
mungkin aku akan berlari bersama kau agar masalah kau boleh selesai...
tapi jangan laju sangat, aku lari tak larat..
aku nak kejar..
kaki aku pendek...

Kawan..
Jika kau kecewa keluargamu tak bahagia..
beritahulah aku..
aku takkan buat kau benci kepada ibu bapa kau..
tapi..
terimalah segala ketentuan Allah...

Kawan..
Jika kau kecewa dengan hubungan kawan kau tu satu hari nanti...
ceritalah pada aku..
aku takkan sebut nama lelaki/wanita itu...
tetapi..
cubalah jadi wanita/lelaki yang lebih soleh & solehah...

Tetapi kawan..
Jika suatu hari aku berdiam diri..
aku tidak membalas message kau..
aku tidak angkat panggilan dari kau...
hubungilah aku segera...
sebab waktu itu aku..
ermmm.. aku amat perlukan kau...


Atau aku sudah tiada lagi di dunia ini..