"Renunglah sinar rembulan bila saat rindukan saya.. pasti wajah saya menjenguk hadir.. seindah sinar rembulan, seindah itulah cinta saya pada awak.. walaupun jauh untuk digapai, awak tetap indah dan menawan dalam hati saya.."

Photobucket


Sunday, July 31, 2011

COPY BY FACEBOOK




By : Jadikan Dia Jodohku Yang Terbaik ♥


Selami Lah Perasaan ini..




Wahai mereka yang mempunyai hati..

Dengarkan bicara hati ini..

Kalbu seperti tertusuk duri..

Merasakan diri hampir mati..


Ukhwah dicipta untuk dikongsi rasa..
Membina barisan untuk ke syurga..
Mencari kebenaran yang tiada had nya..
Supaya tiada ada yang binasa..



Wahai Sahabat ku mari masuk kedalam hatiku..

Akan aku curahkan perasaan ku kepada mu..

Aku tidak akan aku susah bersama mu..

Tetapi Akan ku pastikan senang ku , kau bersama ku..




Masa tiada tukar gantinya..

Begitu juga ukhwah yang dibina..

Marilah sayangkan semuanya..

Bina Kasih Cinta Antara Kita..




Wahai insan yang membaca..

Ini semua adalah luahan hati dan rasa..

Kesedihan dan tangisan yang kamu semua tidak melihatnya..

Ingin jadikan ukhwah kita seperti keluarga..




Gurauan senda menjadi pemanis ukhwah..

Supaya ukhwah tidak menjadi sampah..

Perasaan seseorang dibuang bersepah..

Adakah Ianya akan Tabah..?




Wahai insan yang mempunyai rasa..

Mari dengar selami budi bicara..

Aku sayangkan hubungan kita semua..

Agar dapat korang saling memahami setiap hati dan jiwa..




Andainya aku sudah tiada..

Jika tidak disedekahkan Al – Fatihah & doa pun tiada apa..

Yang penting bagi ku Ukhwah antara kalian semua Terjaga..

Walaupun aku akan dilupa..




Mari ku buka tingkap rahsia..

Akan ku kongsi senang bersama semua..

Tetapi susah ku kan simpan di satu satu sudut pelusuk dunia..

Agar tidak menambahkan masalah kalian semua..




Biar ku sendirian tanpa bicara..

Gusar jika mengguriskan jiwa semua..

Akhir kata penutup bicara..

Aku Rindukan Kalian Semua..




Assalammualaikum..




~Salam Hadrah~

12/12/12 – 12.21 am

Saturday, July 02, 2011

Yeahh... HAPPY BIRTHDAY TO ME.. \(^o^)/



Walahh.. sodar x sodar dah tambah lg satu anak tangga lagi umor aku!.. kojap jer kanz?.. rasanya baru jer semalam aku nih sweet 17! hahaha.. tapi x kesah arr.. apo ada pada angka kanz? yg ponting happy go lucky.. tackle sampai mati dapat laki.. amboi gatainyerr... hahahaha :p


Cut!.. aku nak nyanyi besday aku dulu... SELAMAT HARI LAHIR.. SELAMAT HARI LAHIR.. SELAMAT HARI LAHIR SAYANGGG.. MUGE JADI INSAN YANG PENYAYANG, DISAYANG, MENYAYANG... ABANG SAYANG... GILA BAYANG.. hahaha aku memang dah mengung! ;p


Alhamdulillah.. apa yang selama ini aku usahakan telah mengeluarkan hasil.. cuma aku perlu kuat lagi bertahan agar bisa mencapai MATLAMAT yang aku impikan.. to my family and all my frendz.. thanks a lots.. coz sudi menemani and memahami aku tika aku dirundung nasib malang.. waaa.. x mo ingat kisah sedih lagi pedih itew.. kuburkan ia dengan aman.. JIA YOU! JIA YOU!! JIA YOU!!!.. SMILESS...


So, dalam banyak kiriman ucapan yang aku terima dalam my hp and laman FB.. taraa.. ayat sorang minah nih mengamit hati aku.. so aku tepek kat c ni daa.. sowi my frend lama kita x mengayat gedikz kan?.. menjak jd merangkap asisten doctor al misi wat2 bz 24 jam la nih kununn.. makin maleh teman nak ngayat2 dalam maya nih.. baik gue ngayat doc2 and MA yg konon cover macho al nyampah beb!.. dapat gak pekdah nyer ye dak?.. ada la masyuk duet tabung gue... hehehe.. ;)



FROM : Makcik Bulan

H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅]★[̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]
٩(-̮̮̃-̃)۶ ¸.•*¨`*ི ྀღ •♫♪ ¸.•*¨*•♫♪ ░H░A░P░P░Y░ (¯''•.¸¸.•''¯)
░B░I░R░T░H░D░A░Y░ ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ Happy Special Bithday
Smoga pnjang umo dan murah rezeki…

♥ Jika SENDIRI jangan merasa sepi. Ada Allâh yang MENGAWASI
♥ Jika SEDIH jangan pendam dalam hati. Ada Allâh tempat BERBAGI

♥ Jika MARAH, jaga fikiran & hati. Ada Allâh tempat MENENANGKAN DIRI
♥ Jika SUSAH jangan merasa pilu. Ada Allâh tempat MENGADU
...
♥ Jika GAGAL jangan berputus asa. Ada Allâh tempat MEMINTA
♥ Jika BAHAGIA jangan menjadi lupa. Ada Allâh tempat MEMUJA

••••► INGAT ADA ALLAH DI SETIAP WAKTU KITA !!!



Wokeh.. nak update blog TESTIMONISNE plak.. ramai da bising coz banyak sawang lelabah gantung2 dah.. hehehe... OUT!